top of page

Modern család

A Tailor Design csapata most családi házba vágta a fejszéjét!

A tervezést - ahogy mindig -, most is megelőzte egy kérdőív, melyben leszűkítjük az érdeklődési kört, a stílust és az igényeket.

Ennek tanulmányozása után egy nagyon részletes egyeztetés következik, ahol vezetett kérdések mentén meghatározzuk, hogy pontosan mik a vágyak az álomotthonhoz:)


 


Mikor nem túl késő elkezdeni a tervezést?🧐

Szinte nem kezdheted túl hamar...de tényleg! Azt gondolod, van még 1-2 hónap, és hogy az rengeteg idő... hidd el, hogy nem.

A dolgos hétköznapokban úgy szalad el az idő, mintha üldöznék.

Ennél a tervezésnél is egy kis sorrend módosításra volt szükség, ugyanis a ház most épül, a kivitelezés javában zajlik, a mesterembereknek pedig már szükségük volt a gépészeti-, és elektromos segédrajzokra, álmennyezeti tervekre.

Normál menetben ezeket akkor tudjuk konkretizálni, amikor már elkészültek a látványtervek, minden ki van találva, és a megrendelő is rábólintott. Itt most ezt nem volt idő megvárni, így megcseréltük a sorrendet. Először a berendezési tervet kellett leegyeztetni. Ennek segítségével már kialakítható volt minden szükséges terv.🥳


 

 

Nagyon jó kis házikóról beszélünk: a két hálószobán felül van még egy szoba. Jelen esetben ez a szoba megrendelői kérésre gardróbszoba lett. Nagyon praktikus, ha külön szobát tudunk szentelni a ruháknak. Jó, mert egy helyen van minden, nem kell a lakás egyik feléből a másikba szaladgálni a teljes szett összeszedéséhez. A másik hasznos gondolat pedig, hogy ha egy szobán belül megoldjuk az összes ruha elhelyezését, így máshol már alig kell ezzel foglalkozunk.

Jelen tervezésnél a konyha-nappali-étkező a fő élettér, mely a karakteres kék-arany színekbe öltözött. Mivel a ház, és benne a falak már álltak a tervezés megkezdésénél, Megrendelőink kérése az volt, hogy falakat ne mozgassunk.

A konyha tervezett helyét sem tettük át, ám kicsit megtoldottuk azt. Így keletkezett egy valamirevaló munkafelület, de még az étkező rész is kényelmes maradt. 🎉🍧

A konyhánál lezárásként egy, az étkező felé néző keskeny, üveges vitrint terveztünk. Ez egy jól használható megoldás, hogy ne "csak úgy vége legyen a konyhának" 🍽️

 

A kapott információk szerint a legfiatalabb lakó odavan a rózsaszínért.🌷 Szerettünk volna a kedvére tenni. 🤗
Az egyedi kialakítású gardróbszekrényben bőven akad hely a ruhák, és még játékok tárolására is, de mivel játékból bőven akad, egy plusz tárolót is kialakítottunk praktikus fakkokkal, amelyekbe könnyedén be lehet pakolni a játékokat.


bottom of page